We zijn er om te helpen

Over Görtz & Crown

Görtz & Crown

Görtz & Crown is hét opleiding- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies en is sinds 2008 actief in Nederland en Belgie. Incidenteel zijn er ook plaatsingen elders in Europa.

Görtz & Crown is gebaseerd op en 

geïnspireerd door het gerenommeerde Norland College in Engeland. Oprichtster Hansje Görtz is alumnus van deze opleiding.

Onze klanten

Görtz & Crown heeft in haar beginjaren vooral ondernemersfamilies en BN’ers bediend. In de afgelopen jaren klopten naast de genoemde doelgroepen ook steeds vaker drukbezette (ondernemende) tweeverdieners aan bij Görtz & Crown zoals bijvoorbeeld medisch specialisten. Veel van onze jobs zijn in Amsterdam.

Onze nannies

G&C nannies zijn minimaal MBO4 en vaak HBO-geschoold met een kindgerelateerde opleiding. Ze werken fulltime voor én bij 1 gezin en zijn daardoor zeer flexibel. G&C nannies ontzorgen het gezin waardoor er meer kwaliteitstijd is voor ouders en kinderen. Ook reist de nanny soms met het gezin mee tijdens vakanties of neemt zij de volledige zorg van de kinderen tijdelijk over tijdens (zaken)reizen van de ouders.

Nog vragen of ideeën?

Aarzel niet om contact op te nemen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018-2019 by Görtz & Crown

Tel: 06 51118043 (Miriam) of e-mail: info@gortzandcrown.com