G&C Nanny Academy:

Blijf jij jezelf ontwikkelen?

G&C Nanny Academy

Alle nannies van Görtz & Crown worden in de eigen G&C Nanny Academy specifiek getraind voor het nanny-vak. De werksituatie van de nanny wijkt namelijk af van de reguliere kinderopvang en binnen het reguliere onderwijs is hier te weinig aandacht voor. Tijdens praktijkopleidingsdagen word je permanent bijgeschoold. Bovendien is er coaching on the job.

 

In een persoonlijk gesprek kijken we of je aan onze vooropleidings- en ervaringseisen voldoet en over de gewenste eigenschappen beschikt om toegelaten te kunnen worden tot de G&C Nanny Academy. De trainingsdagen bestaan uit persoonlijke, psychologische en praktische trainingen, rollenspellen en workshops. Na de G&C introductie workshop ben je wat ons betreft plaatsbaar bij een familie. Je hebt vanaf dat moment toegang tot onze joblist.

Heb je een kindgerelateerde opleiding op MBO4 of HBO niveau? En zoek je een afwisselende en uitdagende nanny job in Amsterdam?

Görtz & Crown leidt professionele nannies op en plaatst ze fulltime (30+ uur) bij gezinnen. Je komt in loondienst bij het gezin met een aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn momenteel meerdere vacatures in Amsterdam en in 't Gooi.

Binnen de opleiding heb ik geleerd wat het vak van nanny precies inhoudt. De modules zijn stuk voor stuk verschillend, leerzaam en interessant. Je wordt breed opgeleid zodat je over alles af weet en hierdoor zoveel mogelijk uit je vak kunt halen. Door de opleiding merk ik dat de ouders mij om adviezen vragen over wat het beste is voor hun kinderen. Hierdoor voel je je direct nuttig!

G&C Nanny Ayla

Als nanny bij Görtz en Crown heb je de voordelen van een gedegen voortraject met persoonlijke coaching en begeleiding, wat leidt tot passende matches met families. Je werkt in een fulltime vast dienstverband met een goed contract en een beloning die past bij de kennis en ervaring van een professionele nanny.

G&C Nanny Hanneke

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018-2019 by Görtz & Crown

Tel: 06 51118043 (Miriam) of e-mail: info@gortzandcrown.com